top of page
No-Nothing Parturi-Kampaamo Bellino
four reasons Parturi-Kampaamo Bellino

NO NOTHING

Tuotesarja, joka ei ärsytä ketään

FOUR REASONS - NO NOTHING

 

Kun kaikki ärsyttää, valitse tuotesarja, joka ei ärsytä ketään.

Hajusteeton Four Reasons No Nothing ei sisällä yleisesti herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita, joten sarjan tuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta. Sarjan kaikille hiustuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

ALLERGIATUNNUS: LAADUN
JA LUOTETTAVUUDEN TAE

Kaikilla Four Reasons No Nothing -tuotteilla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tämä puolueettomasti tutkituille tuotteille myönnetty luotettavuuden tunnusmerkki takaa, etteivät tuotteiden koostumuksissa käytetyt ainesosat yleisesti ärsytä tai herkistä ihoa, aiheuta tuoksuherkkyysoireita tai muita allergia- tai astmareaktioita.

Allergiatunnuksen omaavat tuotteet eivät sisällä seuraavia ainesosia:

  • Hajusteita

  • Tuoksuja

  • Eteerisiä öljyjä

  • Yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineita tai niiden pitoisuuksia

  • Mykerökukkien ainesosia

  • Fenyleenidiamiineja

  • Formaldehydiä ja sen vapauttajia

"Sanomme EI superallergeeneille, hajusteille, ihoa ärsyttäville kemikaaleille sekä asenteelle, jossa ei huomioida muita.” -Niki Malmros, Allergia-, Iho- ja Astmaliitto

SHAMPOOT & HOIDOT

Kehitimme Four Reasons No Nothing -hiustenhoitotuotteet erityisesti herkkäihoisille, tuoksuyliherkille ja niille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta. Sarja sisältää pesu- ja hoitotuotteet neljälle eri hiustyypille, joten löydät shampoiden ja hoitoaineiden joukosta varmasti omasi. 

Kaikille No Nothing -pesu- ja hoitotuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tuotteet ovat 100 % vegaanisia.

MUOTOILU & VIIMEISTELY

Four Reasons No Nothing -muotoilu- ja viimeistelytuotteet antavat mahdollisuuden oman asenteen ja persoonan näyttämiseen ja katseenkiinnittäviin kampauksiin myös herkkäihoisille, tuoksuyliherkille ja niille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta.

Kaikille No Nothing -muotoilu- ja viimeistelytuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tuotteet ovat 100 % vegaanisia.

SANO EI YMPÄRISTÖN KUORMITUKSELLE​

Four Reasons No Nothing -tuotesarjan pakkaukset on valmistettu biopohjaisesta sokeriruokomuovista. Biomuovien käyttö vähentää öljyriippuvuutta ja niiden valmistuksen hiilidioksidipäästöt ovat pienemmät kuin perinteisellä muovilla. Pakkaukset ovat myös täysin kierrätettäviä; kierrättämällä biopohjaista muovia saavutetaan entistäkin pienempi hiilijalanjälki.

Suosi lähituotantoa! Four Reasons No Nothing -tuotesarjan pesu- ja hoitotuotteet on valmistettu Suomessa. Aerosolituotteet valmistetaan Ruotsissa.

No-Nothing Parturi-Kampaamo Bellino
No-Nothing_hoitotuotteet Parturi-Kampaamo Bellino
No-Nothing_muotoilutuotteet Parturi-Kampaamo Bellino
No-Nothing Parturi-Kampaamo Bellino

COPYRIGHT © 2023 BELLINO OY

Design Art of July Oy

bottom of page