top of page
bellino no75.png
no75.png

No75-Kollageenia sisäisesti kauneuteen ja hyvinvointiin

PS. Myös miehille.

no75.png

Hei ihana sinä!
 

Meillä on ilo ilmoittaa, että No75-Kollageenituotteita löydät jatkossakin Bellinosta ja meidän omasta verkkokaupastamme. 😍 Aloitamme oman verkkokauppamme toiminnan pikkuhiljaa oheisilla kollageenituotteilla, jippii!


HUOM!
Ensimmäiset 5 verkkokaupan kautta ostanutta asiakasta saa ilmaiseksi kollageenin täyttöpussin! 

 

Verkkokaupassa on myös %-alennus, jonka saat, kun ostat säästöpaketteja.

Tervetuloa ostoksille!
 

Ostoksille pääset täältä:

https://bellino-oy.sumupstore.com/

NO75-KOLLAGEENI GOLD  

KEHITETTY IHON, HIUSTEN JA KYNSIEN HYVINVOINTIIN

1.jpg
 • Pääasiallinen ainesosa on hydrolysoitu tyypin 1 kollageeni (bioaktiiviset kollageenipeptidit)

 • Rautaa – edistää normaalia hapen kuljetusta kehossa ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin

 • Sinkkiä – välttämätön osatekijä proteiinien muodostumisprosesseissa ja solujen uudistumisessa, edistää hiusten, kynsien, ihon ja luuston pysymistä normaaleina. Edistää myös normaalia A-vitamiinin aineenvaihduntaa

 • L-kysteiiniä – rikkipitoinen aminohappo on rakenneosa hiusten ja kynsien tärkeimmän proteiinin, keratiinin muodostumisessa ja se toimii yhdistäen yksittäiset keratiinikuidut hiukseksi

 • Biotiinia (B-7 vitamiini) ja pantoteenihappoa (B-5 vitamiini) – B-vitamiinit auttavat muun muassa kuljettamaan happea ja ravinteita päänahkaan ja hiustuppeen. Biotiini lisäksi edesauttaa keratiinin muodostumisessa

 • C-vitamiinia – edistää normaalia kollageenin muodostumista ja lisää raudan imeytymistä elimistöön

 • Peltokorteuutetta – sisältää seleeniä ja kaikista kasveista eniten piitä

  Biotiinin ja sinkin terveysväittämät vaikutuksista hiusten, ihon ja kynsien normaaleina pysymiseen on arvioinut Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen (EFSA). Kollageeni Gold -valmisteet eivät sisällä minkäänlaisia lisäaineita, vaan ne on valmistettu puhtaista ja luonnollisista ainesosista Suomessa. 

  Annostus:
  teelusikallinen n. 2,9 g sekoitetaan juomaan, smoothieen tai muuhun ruokaan. Yksi annos/päivä. Annostusta ei saa ylittää.

  Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Yhden pakkauksen riittoisuus on noin 5 viikkoa. 

NO75-KOLLAGEENI IHOLLE  

EHKÄISEE ENNENAIKAISTA IHON VANHENEMISTA

2.jpg
 • Pääasiallinen ainesosa on hydrolysoitu tyypin 1 kollageeni (bioaktiiviset kollageenipeptidit)

 • Hyaluronihappo

 • C-vitamiini

 • Sitruuna-aromi (luonnonaromi)                                                                           
  Kollageeni ja hyaluronihappo kulkevat kehossa lähes aina yhdessä. Kollageeni tarjoaa mekaanisen lujuuden sidekudokseen ja hyaluronihappo puolestaan sitoo suuria määriä vettä. Yhdessä nämä kaksi tarjoavat kudoksille tarvittavan nesteytyksen. Käyttämällä kollageenia ja hyaluronihappoa edistät ihosi hyvinvointia.Kollageenin täydentäminen on yksi keskeisimpiä asioita, joilla voimme vaikuttaa ihon kimmoisuuteen ja veltostumiseen.  Kollageenit ovat elimistön yleisimpiä proteiineja ja tärkeitä solun ulkoisen aineen rakenneosia, jotka antavat tukea ja lujuutta kudoksille. Kollageeni on kuin liima, joka pitää kehon koossa.

  NO75-Kollageeni Iholle sisältämän hydrolysoidun kollageenin vaikutus on osoitettu kliinisillä tutkimuksilla ja julkaistu alan arvostetuissa tieteellisissä julkaisuissa. Hyvän imeytymisen vuoksi tuote tehoaa jo 2,5g päiväannoksella, verrattuna muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin, jotka vaativat 5-10 g päiväannoksen.

  Tuotteet sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia – patentoitua ja biologisesti aktiivista hydrolysoitua kollageenia, C-vitamiinia ja Hyaluronihappoa, jotka parantavat ihon kimmoisuutta ja vähentävät juonteiden määrää jo 4 viikossa.

  Kun käytät NO75-Kollageeni Iholle -tuotetta, et tarvitse muita lisäravinteita tukemaan tuotteen vaikutusta koska tuote sisältää kaiken tarvittavan kollageenin imeytymiseen.

  Annostus:
  Teelusikallinen n. 2,6 g sekoitetaan juomaan, smoothieen tai muuhun ruokaan. Yksi annos/päivä. Annostusta ei saa ylittää.

  Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Yhden pakkauksen riittoisuus on noin 5 viikkoa.

NO75-NIVELILLE 

KEHITETTY ERITYISESTI NIVELTEN HYVINVOINTIIN

3.jpg

Noin 70 % nivelruston kuivamassasta on kollageenia ja noin 25 % solun muita rakenneaineita, lähinnä proteoglykaaneja. Ikääntyminen, aktiivinen liikunta ja nivelten rasitus altistavat nivelrustokudoksen kulumiselle ja haurastumiselle saattaa johtaa nivelongelmiin. Nivelrustolla on tärkeä rooli nivelien luiden välissä vaimentavana ”tyynynä”.

 

Kollageenia esiintyy sidekudoksessa, luustossa, ihossa ja rustossa ja on näiden pääasiallinen proteiini. Kollageeni toimii nivelten suojana. Ikääntyessämme kollageenin tuotanto laskee ja loppuu kokonaan noin 40 vuoden iässä.
 

 • Glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti ovat yhdessä kollageenin kanssa tärkeitä rakennusaineita nivelkudoksessa.

 • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen ja luuston normaalia toimintaa varten.

 • Hyaluronihappo esiintyy lähes kaikissa kudoksissa, joissa sillä on tärkeä rooli veden sitojana ja kudosten voiteluaineena. Nivelneste sisältää erityisen paljon hyaluronihappoa. Elimistö hajottaa ja uudistaa noin kolmasosan hyaluronihaposta päivittäin.

  MITÄ AINESOSIA PÄIVÄANNOS NO75-NIVELTUOTETTA SISÄLTÄÄ?
   

 • Hydrolysoitu kollageeni (nauta) 5 g

 • Glukosamiini (kasviperäinen) 0,4 g

 • Kondroitiinisulfaatti (nautaperäinen) 0,2 g

 • C-vitamiini 100 mg

 • Hyaluronihappo 10 mg

 • Sitruuna-aromi (luonnon aromi)

  Kollageeni on elimistön yleisin proteiini, sen osuus ihmiskehon proteiineista on jopa 30%. Kollageeni on välttämätön rakenneproteiini nivelille, luustolle, lihaksille, jänteille ja nivelsiteille sekä iholle, kynsille ja hiuksille. Nivelissä rustokudoksen kuivamassasta kollageenia on lähes 70% ja se ”liimaa” kudoksen komponentit yhteen vastaten sen rakenteesta.

  Ruokalusikallinen sekoitetaan juomaan,smoothieen tai ruoan joukkoon. Yksi annos päivässä.Annostelua ei saa ylittää.Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Yhden pakkauksen 120g riittoisuus on n. 4 viikkoa.

  MITÄ ON TUOTTEEN SISÄLTÄMÄ HYDROLYSOITU KOLLAGEENI?

  Tuotteen sisältämä hydrolysoitu kollageeni on biologisesti aktiivista kollageenia, pitkän valmistusprosessin tuloksena syntyvää luonnollista, erittäin hienojakoista ja kevyttä proteiinipitoista jauhetta, joka imeytyy elimistössä aminohapoiksi ja bioaktiivisiksi kollageenipeptideiksi.

  Valmistusprosessin aikana raaka-aine mm. hydrolysoidaan, mistä tulee nimi hydrolysoitu kollageeni. Hydrolysointi hajottaa kollageenin kierrerakenteen peptidiketjuiksi ja edesauttaa näiden imeytymistä elimistöön.

  MITÄ ON GLUKOSAMIINI?

  Glukosamiini on elimistössä luontaisesti esiintyvä ravintoaine, jonka määrä vähenee iän ja nivelten rasituksen myötä. Glukosamiinilla on tärkeä rooli nivel rustokudoksen rakennusaineena ja se auttaa muodostamaan niveliä voitelevaa nivelnestettä. No75-niveltuotteen sisältämä glukosamiini on kasviperäistä, useimmat muut markkinoilla olevat glukosamiinit on valmistettu äyriäisistä ja voivat aiheuttaa allergisia reaktioita.

  MITÄ ON KONDROITIINISULFAATTI?

  Elimistö muodostaa luonnollisesti kondroitiinisulfaattia, mutta myös sen tuotanto vähenee iän myötä. Kuten glukosamiini, kondroitiinisulfaatti toimii myös nivel rustokudoksen rakennusaineena ja auttaa muodostamaan rustolle keskeistä proteiinia, proteoglykaania. Sillä on myös tärkeä rooli geelimäisen nivelnesteen valmistamisessa, joka toimii nivelten voiteluaineena. No75-niveltuotteen sisältämä kondroitiinisulfaatti on nautaperäistä, useimmat muut markkinoilla olevat kondroitiinisulfaatit on valmistettu hain evärustosta.

  MITÄ ON HYALURONIHAPPO?

  Hyaluronihappo on luonnollinen polysakkaridi, jota esiintyy kaikissa elävissä organismeissa, erityisesti nivelissä. Ikääntymisen seurauksena myös hyaluronihapon määrä kehossa vähenee. Hyaluronihappoa sitoo vettä, voitelee ja pehmustaa tervettä niveltä. Hyaluronihappo on yksi luonnon eniten vettä rakastavista molekyyleistä ja sillä on tärkeä rooli kudosten nesteytyksessä ja toiminnassa.

  MIKSI NO75-KOLLAGEENI JAUHEESSA ON C-VITAMIINIA?

  C-vitamiini on välttämätön elimistön kollageenin muodostumiselle. C-vitamiinilla on todettu myös useita muita tunnettuja terveyshyötyjä ja Euroopan terveysviranomainen EFSA on hyväksynyt C-vitamiinille terveysväittämän ”C-vitamiini edesauttaa kollageenin normaalia muodostumista” C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen ja luuston normaalia toimintaa varten.

  MIKSI VALITSISIN KÄYTTÖÖNI NO75-TUOTTEEN NIVELILLE?

  Tuotteet sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia – patentoitua ja biologisesti aktiivista hydrolysoitua kollageenia, glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, C-vitamiinia ja hyaluronihappoa. Tuote ei sisällä minkäänlaisia lisäaineita ja se on valmistettu luonnollisista, puhtaista ja turvallisista raaka-aineista. Patentoidun valmistusteknologian avulla kollageenin rakenne on tehokkaasti pilkottu peptidiketjuiksi. Hyvän imeytymisen vuoksi tuote tehoaa jo 5,0 g päiväannoksella.

  ONKO TUOTTEESSA MITÄÄN ELÄINPERÄISIÄ AINESOSIA?

  Kyllä, hydrolysoitu kollageeni ja kondroitiinisulfaatti, jotka on valmistettu luonnollisesta, elintarvikelaatuisesta eläinperäisestä raaka-aineesta (nahka). Kollageenia tai kondroitiinisulfaattia ei esiinny kasvikunnan tuotteissa.

  MILLOIN VOIN NÄHDÄ TULOKSIA?

  Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan tuotteen käyttöä vähintään kolmen kuukauden ajan. Parhaan tuloksen saavutat käyttämällä tuotetta jatkuvasti.

  SISÄLTÄÄKÖ NO75-NIVELTUOTE ALLERGEENEJA TAI GLUTEIINIA?
   

 • NO75-kollageenivalmiste nivelille on säilöntäaineeton, väriaineeton, lisäaineeton, sokeriton, hiivaton, soijaton, gluteiiniton, laktoositon eikä sisällä pintakäsittelyaineita.

  MISSÄ TUOTE ON VALMISTETTU?
   

 • NO75-tuotteet on valmistettu Suomessa.
  Tiedustelut ja valmistuttaja SOLA NATURAL                       puh: 010  5049599 (arkisin 9.00-16.00 )
  tai sähköposti: minna@no75.fi   


  NO75-Kollageeni-ostoksille pääset suoraan täältä:
  https://bellino-oy.sumupstore.com/

   

no75.png

COPYRIGHT © 2023 BELLINO OY

Design Art of July Oy

bottom of page