top of page
Olaplex Parturi-Kampaamo Bellino
Olaplex_Complete_set Parturi-Kampaamo Bellino

Innovaatio hiustesi hyväksi

 

 

MIKÄ ON OLAPLEX?

Olaplex on kampaamossa tarjottava lisäpalvelu ja innovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla. Vaalennusaine, peroksidi, permanenttikäsittely ja kemialliset suoristajat vahingoittavat hiusta molekyylitasolla sekä tekevät hiuksista hauraammat ja alttiimmat takkuuntumiselle ja katkeilemiselle. Olaplex antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Käsittelyn vaikutusta voidaan ylläpitää kampaamokäynnin jälkeen käyttämällä Olaplex-tuotesarjan pesu- ja -hoitotuotteita.

 

OLAPLEX NO.4 SHAMPOO JA OLAPLEX NO.5 -HOITOAINE

Olaplexin ainutlaatuinen Bond Maintenance™ 3-4-5-menetelmä korjaa hiusvaurioita sekä silottaa ja vahvistaa hiuksia myös kampaamokäyntien välillä tehden hiuksista terveemmät ja uskomattoman kiiltävät.

Olaplex-kotihoitotuotteet sisältävät patentoidun Bond Building Chemistry -koostumuksen, jossa vaikuttavana aineena on Olaplex-salonkituotteista tuttu Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, jota ei löydy mistään muista hiuskosmetiikkatuotteista. Tuotteet on valmistettu ilman sulfaatteja, parabeenejä, gluteenia tai eläinperäisiä ainesosia.

Olaplex No. 4 Bond Maintenance™ Shampoo vahvistaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksia tehden ne uskomattoman kiiltäviksi ja helpostikäsiteltäviksi. Käytä aina hiusten shampoopesuun TAI huuhdeltuasi Olaplex No.3 Hair Perfectorin hiuksista. Sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille hiuksille. 

Olaplex No. 5 Bond Maintenance™ Conditioner korjaa hiusvaurioita, silottaa ja vahvistaa hiuksia tehden niistä terveennäköiset ja kiiltävät latistamatta niitä. Sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille hiuksille.

Lue lisää Olaplex-shampoon ja -hoitoaineen sisältämistä ainesosista!

 

KORJAAVA OLAPLEX NO.6 BOND SMOOTHER -MUOTOILUVOIDE

 

Korjaavan Olaplex No.6 Bond Smoother -muotoiluvoiteen avulla saat sileät ja kiiltävät hiukset moneksi päiväksi ilman suoristusrautaa. Hiuksiin jätettävä monipuolinen Olaplex No.6 silottaa hiuksia ja sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille ja käsitellyille hiuksille. Muotoiluvoide korjaa, vahvistaa, suojaa, kosteuttaa ja silottaa sekä nopeuttaa hiusten kuivausaikaa. Lisäksi tuote erottelee ja pehmentää hyvin luonnonkiharaa hiusta. Tuote on hyvin riittoisa ja pienikin määrä riittää pitämään irtohiukset ojennuksessa jopa 72 tuntia.

Olaplex No.6 Bond Smoother -muotoiluvoiteessa on käytetty Olaplexin patentoitua teknologiaa, joka korjaa ja vahvistaa kaikkia hiustyyppejä. Tuote ei sisällä sulfaatteja, pfalaatteja, parabeeneja, gluteenia ja tuote on vegaaninen.

UUTTA! OLAPLEX NO.7 BONDING OIL – KORJAAVA HIUSÖLJY

Uusi Olaplex Bonding Oil on hiuksiin jätettävä erittäin riittoisa, painoton ja korjaava hiusöljy. Lisää tehokkaasti kiiltoa, tekee hiuksista pehmeät ja kirkastaa hiusväriä. Vähentää pörröisyyttä ja auttaa pitämään irtohiukset kurissa. Lämpösuoja 230 °C asti. Toimii sekä kosteissa, pyyhekuivissa että kuivissa hiuksissa. Tuote ei sisällä sulfaatteja, pfalaatteja, parabeeneja ja tuote on vegaaninen.

Olaplex_No6_Bond_Smoother Parturi-Kampaamo Bellino
Olaplex-Bond Parturi-Kampaamo Bellino
Olaplex-No7 Parturi-Kampaamo Bellino
Olaplex Parturi-Kampaamo Bellino

COPYRIGHT © 2023 BELLINO OY

Design Art of July Oy

TIESITHÄN, ETTÄ VAIN VIRALLISELTA JÄLLEENMYYJÄLTÄ OSTETUT TUOTTEET TAKAAVAT TUOTTEEN AITOUDEN?

OLAPLEX käyttää tuotteissaan vain korkealaatuisia ainesosia ja on patentoinut tuotteiden sisältämän ainutlaatuisen teknologian vain omaan käyttöönsä. OLAPLEX haluaa näin turvata OLAPLEX-tuotteiden käyttökokemuksen ja turvallisuuden.

Valitettavasti maailmalla on enenevissä määrin liikkeellä myös tuoteväärennöksiä. Tämän kasvaneen riskin vuoksi OLAPLEX-tuotteita on hyvä ostaa vain ja ainoastaan virallisten jälleenmyyjien kautta.

OLAPLEX ottaa harmaatuonnin erittäin vakavasti ja selvittää epäilyjä niiden tullessa ilmi. Kiitämme jokaista vastuullista jälleenmyyjää ja kuluttajaa avusta suojataksemme myös jatkossa OLAPLEX-tuotteiden oikeanlaista käyttöä.

Suosittelemme aina olemaan tarkkoja tuotteiden aitoudesta ja ostamaan tuotteita vain virallisten jälleenmyyjien kautta. Myymme ammattilaistuotteita vain ammattilaisille. Suomessa virallisena maahantuojana toimii Miraculos Oy ja tieto löytyy tuotteiden tai pakkausten takatarroista. Muuta kautta ostettujen tuotteiden osalta OLAPLEX ei voi taata tuotteiden laatua, turvallisuutta tai aitoutta.
 

Löydät viralliset jälleenmyyjät täältä.
 

Lisää aiheesta Olaplexin kansainvälisillä sivuilla: https://olaplex.com/pages/anti-diversion#

bottom of page