top of page
Parturi-Kampaamo Bellino
Parturi-Kampaamo Bellino

miksi LIVING PROOF

Saat Living proof -tuotteiden avulla silminnähden terveemmän näköiset hiukset ja kestävämmät kampaukset. Tuotteissa ei käytetä lainkaan painavia, latistavia silikoneja tai hartseja. Patentoitu teknologia luo painottomia, ilmavia, käsinkosketeltavan pehmeitä ja likaa, kosteutta ja öljyjä hylkiviä hiuksia. 

Living proofin kaikki tuotteet sisältävät terveen hiuksen molekyyliä OFPMA:ta. Se hylkii likaa pitäen hiukset puhtaana pidempään. Uskomatonta, eikö? Kun hiukset hylkivät likaa, ne pysyvät myös puhtaina pidempään, eikä niitä tarvitse pestä niin usein. Hiukset pysyvät silloin myös paremmassa kunnossa, kun ne eivät altistu niin usein pesun ja veden aiheuttamalle rasitukselle. Lisäksi, kun hiuksiin ei tarvitse muotoiltaessa laittaa pölyä ja likaa imeviä silikoneja ja hartseja, ne pysyvät ilmavina ja puhtaan tuntuisina pidempään. Kierre on katkaistu.

Mutta tämä ei jää vielä tähän. Living proofin teknologia menee vielä pidemmälle. Kun käytät säännöllisesti Living proofin tuotteita, hiuksesi tulevat parempikuntoisiksi ja terveemmän näköisiksi. Tuloksena ovat pehmeän käsiteltävät, luonnollisesti liikkuvat ja helposti muotoiltavat hiukset. 

 

LIVING PROOF tarina


Me ratkaisemme ongelmia. Ratkaisemme hiustenhoitoon liittyviä
haasteita tieteen ja patentoidun teknologian avulla.


Kaikki alkoi Cambridgessa, Massachusettsissa, missä ryhmä tunnettuja tiedemiehiä ja hiusalan ammattilaisia yhdistivät tietotaitonsa yhteinen päämäärä mielessään: haastaa perinteiset näkemykset hiustenhoidossa ja muotoilussa käytettävistä raaka-aineista.


Kaksikymmentä patenttia, yli 50 tuotetta ja yli 130 kansainvälistä palkintoa sekä lukemattomat kiitoskirjeet asiakkailta, “eläviltä todisteilta”, kannustavat meitä jatkamaan pyrkimyksessämme tehdä aina tuotteita, jotka lunastavat lupauksensa.


Me olemme Living Proof. Ja pian myös Sinä!

Parturi-Kampaamo Bellino
Parturi-Kampaamo Bellino
Parturi-Kampaamo Bellino
Parturi-Kampaamo Bellino

COPYRIGHT © 2023 BELLINO OY

Design Art of July Oy

bottom of page