top of page
Parturi-Kampaamo Bellino

Hiusalan ikoni

 

Kevin Murphy on hiusalan ikoni, joka on tunnettuja arvostettu työstään niin muotinäytösten kuin editorialkuvausten ja elokuvienkin maailmassa.

 

KEVIN.MURPHY–tuotesarja sai alkunsa Kevinin työssään havaitsemasta puutteesta hiustuotteiden suorituskyvyssä. Kuvaus- tai näytöspäivänä mallin hiuksiin tehdään useita erilaisia stailauksia. Tyytymättömänä saatavilla oleviin tuotteisiin, Kevin päätti luoda koostumukseltaan painottomia tuotteita, jotka antavat latistamatonta ja pitkäkestoista pitoa vaativien kampausten luomiseen. Hän oivalsi, että käyttämällä ihonhoitoteknologiassa käytettyjä raaka-aineita hiustuotteissa, saataisiin toivotunlaisia painottomia, mutta suorituskykyisiä tuotteita. Kevinille oli myös erityisen tärkeää, etteivät tuotteet vahingoita käyttäjäänsä tai ympäristöä.

KEVIN.MURPHY–tuotteita myydään jo yli 55 maassa ja ne ovat tunnettuja ensiluokkaisen laadukkaina ja toimivina hiustuotteina, jotka lunastavat aina lupauksensa niin hiusalan ammattilaisten, kuin heidän asiakkaidensakin käytössä. Tuotteiden jakelukanavana ovat ainoastaan parturi-kampaamot.

Täältä pystyt tarkistamaan KEVIN.MURPHYsarjan tämän hetkisen tilanteen gluteenittomista ja vegaanisista tuotteista (sivusto on englanniksi):

https://lovekevinmurphy.com/kevin-murphy-vegan-gluten-free-products/?vgo_ee=9KZ0rFigHH0t3CB06tFIYPOcQ18ClHR8Da5ZJ12sMZ0%3D

Parturi-Kampaamo Bellino
Parturi-Kampaamo Bellino

COPYRIGHT © 2023 BELLINO OY

Design Art of July Oy

bottom of page