Ole oma itsesi. Kyllä, just tollanen. Riko kaavoja. Väritä yli viivojen. Syö koko purkki jäätelöä – äläkä kadu. Katso silmiin puhuessa. Tee Bad Hair Daysta Almost Too Good to Be True Day. Four Reasons on suunniteltu just sulle yhteistyössä hiusalan huippujen kanssa ja se toimii. Toteuta itseäsi!
 

#1

 

Asiakaskokemus etusijalla

Yksilön kunnioittaminen on meidän tärkein arvomme. Kauneusalalla toimivana yrityksenä meille on tärkeää tuoda esiin ihmisten monimuotoisuutta ja pyrkiä pois suppeista kauneusihanteista. Yhteinen missiomme on saada jokainen tuntemaan itsensä kauniiksi.

#2

 

Toimivia tuotteita vegaanisesti

Haluamme tuotteidemme sisältävän parhaita, luonnollisia raaka-aineita. Tällä hetkellä jopa 95 % tuotteistamme on vegaanisia ja tavoitteenamme on, että kaikki tuotteemme ovat 100 %:sesti vegaanisia vuoden 2020 loppuun mennessä.

#3

 

Kierrätettävät pakkaukset

Valitsemme kierrätettäviä pakkausmateriaaleja ja käytämme kierrätystä helpottavia pakkausmerkintöjä. Pakkauksemme ovat lähes 100 %:sesti kierrätettäviä. Haemme pakkauksiimme jatkuvasti ekologisempia vaihtoehtoja ja tavoitteemme on korvata pakkauksissamme käytetty muovi kierrätysmuovilla vuoden 2020 loppuun mennessä.

#4

 

Lähellä valmistettua laatua

Pyrimme pienentämään tuotteidemme hiilijalanjälkeä valmistamalla ne mahdollisimman lähellä Suomessa ja muualla Euroopassa. Tuotteemme täyttävät EU:n kosmetiikkalainsäädännön ja hyvää valmistustapaa määrittävän GMP:n (Good Manufacturing Practice) kriteerit.

Tuotekehityksestämme vastaavat alan viimeisintä teknologiaa hyödyntävien yhteistyötehtaidemme huippukemistit. Korkea laatu ja käytettävyys varmistetaan tekemällä tuotestausyhteistyötä suomalaisten hiusalan ammattilaisten kanssa.

COPYRIGHT © 2023 BELLINO OY

Design Art of July Oy